Spanish Teaching, Our blog for teachers and students of Spanish

Home Page » Post

« Next Article: Practice Spanish at home
» Previous Article: America's Cup in Valencia

Monday, February 6, 2006 (read 1517 times)
 

ELLEgirlzz Leren Spaans in Barcelona

by Emmelien

Judith en Lonneke wonnen een tijdje geleden via het meidenblad ELLEgirl een weekje taalcursus in Barcelona met don Quijote. In de meivakantie was het dan zover: op naar Barcelona! Zeven dagen lang Spaans leren, de stad ontdekken, tapas eten, Spaanse mannen checken, in de zon liggen en de winkelstraten van Barcelona onveilig maken. De twee meiden zijn net terug en vertellen alles over hun weekje in Barcelona op de website van ELLEgirl. Je kunt hun verhaal ook lezen op onze website. Lees hier het reisverslag.


Keywords: work,jobs,culture,barcelona

Comments

1 » Eline (on Saturday, April 28, 2007) said:

Dat is echt super leuk, eens wat anders voor de meivakantie!

2 » mollie (on Tuesday, August 9, 2011) said:

ben hier geweest en was erg leuk! veel vrienden gemaakt en veel gefeest, spaans hakte er af en toe wel een beetje bij in maar ik heb er achteraf geen spijt van!

3 » jenny (on Wednesday, August 10, 2011) said:

ik heb een jaar geleden ook een taalcursus gevolgd en het was super leuk! ben wel langer dan een week gegaan om de taal echt goed te beheersen.. wat ook handig is om een appartement te zoeken waar je samen woont met een Spaanse (of meerdere) het meisje was echt super aardig waar ik terecht bij kwam en door haar heb ik ook veel mn spaans kunnen oefenen! zeker aan te raden

4 » Eline (on Saturday, April 28, 2007) said:

Dat is echt super leuk, eens wat anders voor de meivakantie!

« Next Article: Practice Spanish at home

» Previous Article: America's Cup in Valencia