Spanish Teaching, Our blog for teachers and students of Spanish

Home Page » Post

« Next Article: Crece la Demanda para Aprender Español en Portugal
» Previous Article: Cheap Flights to Spain

Friday, May 5, 2006 (read 666 times)
 

Nieuwsbrief don Quijote Nederland!

by Emmelien

don Quijote Nederland brengt elke maand haar eigen e-mailnieuwsbrief uit. don Quijote verstuurde al een internationale nieuwsbrief, bestemd voor Spaanse taal liefhebbers van allerlei nationaliteiten. Sinds kort is er ook één speciaal voor ons Nederlanders.

Meld je aan voor de gratis elektronische nieuwsbrief ¿qué pasa? en ontvang maandelijks via je e-mailadres de laatste nieuwtjes van don Quijote Nederland. Je ontvangt de leukste tips voor een taalreis naar Spanje of Latijns-Amerika; leest over ervaringen van Nederlanders die al op taalreis zijn geweest; profiteert als nieuwsbrieflid van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen en wordt op de hoogte gehouden van de don Quijote informatiebijeenkomsten en evenementen.

Nog geen lid? Meld je dan nu aan!


Keywords: nieuwsbrief,nederland

Comments

No comments found.

« Next Article: Crece la Demanda para Aprender Español en Portugal

» Previous Article: Cheap Flights to Spain